Kinetico RO Compact 2

Statia de osmoza inversa Kinetico RO Compact 2 este un sistem revolutionar de purificare si potabilizare a apei curente. Acum te poti bucura de apa limpede precum cristalul, proaspata si 100% potabila din punct de vedere fizico-chimic - ideal pentru restaurante, cofetarii, hoteluri, pensiuni, etc.

Specificatii Tehnice

~ Volum apa osmozata produsa: 300 litri/ora
~ Rata de rejectie: 97-98.5%
~ Rata de recuperare: 50-75%
~ Presiune necesara a apei: 1 – 7 bari
~ Calitatea permeatului: <20 µS/cm
~ Sursa de alimentare (V/Hz/Amp): 230/50/10
~ Consum electric: 1,4 kW
~ Rezervor intern de stocare: 66 litri
~ Dimensiuni (LxlxH): 580x460x700 mm
~ Greutate: 56 kg
~ Pachetul include: statia de osmoza inversa, pompa de alimentare, 2 membrane de osmoza inversa, rezervor de stocare si pompa de distributie

De ce sa alegi Kinetico RO Compact 2?

Simplu si usor de instalat: se monteaza foarte usor datorita eforturilor noastre de simplificare si a design-ului compact.

Configuratie ideala: statie de osmoza inversa, pompa de alimentare, membrane de osmoza inversa, rezervor de stocare si pompa de distributie.

Fiabilitate ridicata: tehnologia patentata EverClean Rinse ne ajuta sa marim substantial durata de viata a membranei de osmoza inversa si sa furnizam apa de cea mai buna calitate.

Debit ridicat de apa potabila: seria statiilor de osmoza inversa RO Compact asigura un flux ridicat si constant de apa osmozata.

 

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie filtrare Kinetico Hydrus Macrolite

Statie declorinare Kinetico 1100

Statie dedurizare Kinetico Hydrus

Statie deionizare Kinetico SDI 1054M

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti