Sisteme rezidențiale
de filtrare a apei.

Sistemele noastre beneficiază de cele mai prestigioase certificări internaționale în domeniul tratării apei.

Stații Dedurizare

Dedurizatoarele Kinetico sunt sisteme non-electrice tip duplex, ideale pentru tratarea apei eliminand calcarul si suspensiile solide in proportie de peste 99,99%. Statiile de dedurizare Kinetico va garanteaza reducerea duritatii apei la sub 1 grad german.

Stații Osmoză Inversă

Statiile de osmoza inversa Kinetico sunt cele mai eficiente sisteme de purificare a apei, retinand peste 99% din contaminantii fizico-chimici si garantand o apa sigura pentru consumul casnic. Fiind configurate personalizat in functie de problemele apei brute, sistemele de osmoza inversa Kinetico pot elimina cu succes cei mai frecventi contaminanti fizico-chimici precum nitrati, clor, compusi organici volatili, plumb, cupru, fier, sodiu, dar si contaminanti micro-biologici: colonii, bacterii coliforme sau eColi.

Sisteme filtrare sedimente apă

Sistemele profesionale de filtrare a sedimentelor din apa marca Kinetico sunt recomandate pentru filtrarea eficienta a particulelor solide in suspensie, nisip sau alte impuritati care se pot regasi in apa bruta.

Stații Mixte Filtrare

Sistemele mixte de filtrare Kinetico pot fi personalizate pentru a elimina, in acelasi timp, mai multi contaminanti fizico-chimici, in functie de nevoile consumatorului. Daca vrei un sistem filtrare 3 in 1 cu performante garantate, alege cu incredere una dintre solutiile noastre de dedurizare -deferizare – demanganizare sau declorinare – dedurizare, fara a fi nevoie sa cumperi mai multe sisteme de filtrare pentru tratarea apei tale.

Sterilizatoare UV

Sterilizatoarele cu lampa UV Viqua sunt recomandate pentru eliminarea contaminantilor microbiologici (colonii, bacterii coliforme, escherichia coli – eColi – pseudomonas aeruginosa etc) asigurand o apa potabila si sigura. Avantajul sterilizatoarelor cu lampa UV fata de pompele de clorinare a apei este acela ca nu adauga clor in apa destinata consumului casnic, evitand gustul si mirosul neplacut generat de clorul liber rezidual.

× Cum te putem ajuta?