Servicii mentenanță

Puteți conta pe profesionalismul nostru.

Echipa KineticRo Water Solutions are tehnicieni specializati in oferirea de servicii de întreținere si mententanta a dedurizatoarelor si sistemelor de osmoza inversa Kinetico. Inca din anul 2012, in calitatea de reprezentant unic in Romania al producatorului Kinetico SUA, echipa noastra instaleaza, repara si ofera servicii de mentenanta pentru intreg portofoliul de sisteme de tratare a apei Kinetico. Daca aveti intrebari sau aveti nevoie de asistenta cu dedurizatorul dvs. de apa Kinetico, ne puteti contacta pentru programare.

Ai o problema cu echipamentul tau Kinetico? Daca au aparut defectiuni la filtrul tau de tratare a apei, poti conta pe noi: suntem gata sa te ajutam! Desi fiabilitatea filtrelor de apa Kinetico este recunoscuta pe plan mondial, pot aparea defectiuni ale statiilor de tratare din mai multe cauze: functionarea o perioada indelungata fara sare, prezenta unor sedimente si impuritati solide ca urmare a neschimbarii/neinlocuirii regulate a prefiltrelor de sediment montate inainte de sistemul de tratare, epuizarea capacitatii de schimb ionic a rasinii din dedurizator, functionarea defectuoasa a hidroforului sau grupului de pompare etc. In acest caz, nu trebuie să vă luati adio de la beneficiile apei dedurizate, ci sa ne contacti pentru a remedia problema. Tehnicienii noștri sunt la dispozitia dvs.

Dedurizatorul meu de apă Kinetico nu mai funcționează.

Reparăm orice sistem de tratare apa Kinetico

La fel ca orice alt produs pe care il achizitionati pentru uz personal, si sistemele de tratare apa Kinetico necesită anumite masuri de întreținere specifice. Fie că aveți de-a face cu probleme simple de întreținere (valva de control sau tancurile de rășină înfundate cu sedimente, depuneri excesive de sare in vasul de stocare al sarii tableta, nevoia de schimbare a filtrelor la sistemele de osmoza inversa), fie ca este vorba de interventii mai complicate (inlocuiri de piese deteriorate in timp, curatarea completa a valvei de control, schimbarea rasinii cationice din tancurile dedurizatorului) tehnicienii nostri sunt pregatiti sa identifice problemele de functionare si sa le rezolve. Vom incerca sa reparam cat mai repede sistemul dvs. Kinetico pentru a va bucura de apa tratata chiar in aceeasi zi.

 
× Cum te putem ajuta?