Statie Osmoza Inversa Kinetico K5

Statia de osmoza inversa Kinetico K5 este un sistem revolutionar de purificare a apei destinata uzului rezidential si comercial: familii, cabinete medicale, laboratoare chimice, cafenele etc, producand zilnic peste 150 litri de apa pura.

Specificatii Tehnice

~ Cantitate apa pura produsa: 154 litri/zi
~ Eliminare contaminanti: 98-99%
~ Presiune necesara a apei: 2,4 – 8,6 bari
~ Temperatura de functionare: 2 - 380C
~ Rezervor de stocare: 11 litri
~ Prefiltru: 5 microni Carbune/Sedimente
~ Postfiltru: Carbune activ bloc
~ Optional: pot fi adaugate inca 2 filtre
~ Pachetul include: statia de osmoza inversa, rezervor stocare si baterie Victoria

De ce sa alegi Kinetico K5?

Cel mai apreciat sistem:  National Sanitation Foundation (NSF) din SUA certifica faptul ca modelul K5  elimina mai multi contaminanti decat orice alt sistem de osmoza inversa din lume.

Simplu si usor de instalat: se monteaza foarte usor sub chiuveta din bucatarie.

Non-electric: deoarece functioneaza fara curent electric, nu este nevoie de montarea unor prize suplimentare si nici de inesteticele cabluri electrice.  

Configuratie ideala: modelul vine echipat cu trei filtre pentru a indeparta substantele chimice si sedimentele nedorite, precum calcar, clor, plumb, pesticide, nitrati etc. In configuratia standard sistemul mai include si rezervor independent de apa QuickFlo si bateria speciala tip Victoria.

Monitorizarea duratei de viata a filtrelor: sistemul incorporat PureMometer va ofera informatii despre durata de utilizare a filtrelor si momentul in care acestea trebuie inlocuite.

Fiabilitate ridicata: tehnologia patentata EverClean Rinse mareste substantial durata de viata a filtrelor si a membranei de osmoza inversa,asigurand astfel furnizarea unei ape potabile de cea mai buna calitate.

Debit ridicat de apa furnizata: K5 asigura un flux ridicat si constant de apa gratie tehnologiei QuickFlo.

Eficient si economic: functioneaza doar cand e nevoie; costurile de intretinere sunt minime si vizeaza doar schimbarea filtrelor.

 

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Dedurizator Kinetico 2050c

Sterilizator cu lmapa UV Viqua VH 410M

Declorinator Kinetico 1100

Statie neutralizare pH 1100

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti