Kinetico K5 Purefecta Virus/Bacteria Guard – apa microbiologic pura

Statia de osmoza inversa Kinetico SUA – K5 echipata cu cartusul Purefecta Virus/Bacteria Guard este singurul produs de pe piata de profil testat si certificat de catre organismele internationale NSF (National Sanitation Foundation) si WQA (World Quality Association) in eliminarea celui mai mare numar de virusi – inclusiv coronavirus si bacterii din apa in comparatie cu orice alt sistem de filtrare apa. In toata perioada restrictiilor impuse de autoritati din cauza pandemiei SARS COV 19, este mai important ca oricand sa aveti grija ca familia dumneavoastra sa se hraneasca sanatos si sa consume o apa pura atat din punct de vedere fizico-chimic cat si microbiologic.

Cum functioneaza statia de osmoza inversa Kinetico K5?

Configuratia standard a statiei de osmoza inversa Kinetico K5 include trei etape de filtrare:

Etapa 1: Pre-filtrare – Cartusul de filtrare sedimente de 5 microni va retine particulele solide in suspensie si carbune activ va reduce concentratia de clor liber rezidual din apa. Reducerea clorului din apa va proteja membrana de osmoza inversa si va prelungi durata de viata a acesteia.

Etapa 2: Membrana de osmoza inversa – dupa prefiltrare, apa va trece prin membrana de osmoza inversa pentru a retine contaminantii fizico-chimici de tipul: calciu, magneziu, sodiu, nitrati, nitriti, plumb, aluminiu, sulfati, cloruri, etc.

Etapa 3: Post-filtrare – In aceasta etapa, permeatul (apa obtinuta dupa trecerea prin membrana de osmoza inversa) va intra in post-filtrul de carbune activ unde va fi retinut gustul si mirosul neplacut cauzat de diversi compusi organici.  

Pe langa cele trei etape standard de filtrare apa, statia de osmoza inversa Kinetico K5 permite suplimentarea cu inca doua etape de filtrare avansata a apei. Configurarea etapelor suplimentare de filtrare apa se face tinand cont de tipul contaminantilor si/sau sursa apei brute.

Kinetico K5 Purefecta Guard

Filtrul Purefecta Virus/Bacteria Guard va asigura apa microbiologic pura eliminand in procent de 99,99% virusi, bacterii si alte protozoare din apa. Desi nu a fost demonstrata raspandirea coronavirului prin apa, statia de osmoza inversa Kinetico K5 echipata cu filtrul Purefecta este testata si certificata de WQA pentru eliminarea virusilor, bacteriilor, inclusiv SARS.

Chloramine Guard: Elimina concentratia de cloramina din apa, folosita in reteaua publica de apa furnizata de catre municipalitati pentru eliminarea contaminantilor microbiologici din apa.

VOC Guard: Elimina contaminantii organici din apa, precum: pesticide, detergenti sau alti agenti de curatare, insecticide, etc. 

Perchlorate Guard: Elimina ionii de perclorat din apa, compusi chimici secundari rezultati in urma producerii combustibililor pentru rachete, explozivi, materiale pentru focuri de artificii, materiale pirotehnice și dispozitive de umflare a airbagurilor, dar si in alte procese industriale. în alte procese industriale.

Arsenic Guard: Impreuna cu membrane de osmoza inversa, filtrul Arsenic Guard elimina in totalitate ionii de As3+ si As5+ din apa.  

Mineral Plus: Acest filtru va adauga controlat in apa apa ionii de calciu si magneziu – doua minerale benefice organismului uman.

Vizitati site-ul KineticRo Solutions http://www.kineticsolutions.ro/contact/ si apelati la un specialist pentru configurarea optima a statiei de osmoza inversa Kinetico.  

× Cum te putem ajuta?