Kinetico K5 – Cea mai performanta statie de osmoza inversa

Kinetico USA a dezvoltat statia de osmoza inversa K5 pentru a raspunde celor mai dificile probleme de tratare a apei care pot aparea in sursele de apa provenite de la municipalitate sau foraje/puturi. Cu statia de osmoza inversa K5 veti avea cel mai performant sistem de filtrare avansata a apei, disponibil in prezent pe piata de profil. Acum puteti fi siguri ca familia dumneavoastra va consuma apa de cea mai buna calitate la un pret accesibil.

 

 

De ce sistemul Kinetico K5 este superior oricarei alte statii de osmoza inversa?

  • Testata si certificata de catre NSF (National Sanitation Foundation) si WQA (World Quality Association), statia de osmoza inversa Kinetico K5 elimina un numar mult mai mare de contaminanti din apa in comparatie cu oricare alt sistem de osmoza inversa. Kinetico K5 este un sistem flexibil si personalizabil in functie de nevoile consumatorului. Statia de osmoza inversa Kinetico K5 permite montarea suplimentara a filtrelor pentru eliminarea din apa a arsenului (Arsenic Guard), percloratilor (Perchlorate Guard), COV-urilor (VOC Guard), cloraminei (Chloramine Guard) sau a virusilor si bacterilor (Purefecta Virus/Bacteria Guard). De asemenea, permite montarea suplimentara a filtrului de remineralizare controlata a apei osmozate cu Ca si Mg (MineralPlus).
  • Statia de osmoza inversa Kinetico K5 utilizeaza un sistem autonom de curatare (EverClean Rinse) care asigura un nivel maxim de eficienta in tratarea apei si prelungeste durata de viata a echipamentului.
  • Tehnologia QuickFlo incorporata in designului K5 asigura un flux ridicat si constant de apa pura ori de catre ori aveti nevoie.
  • Filtrul PureMometer incorporate in designul statiei de osmoza inversa Kinetico K5 indica momentul optim in care ar trebui schimbate cartusele de filtrare apa, iar filtrul MACguard reduce considerabil debit de apa produs atunci cand ati uitat sau ati ignorat inclouirea cartuselor. Montarea cartuselor filtrante este extrem de simpla – principiul Quick and Lock (cartusul va fi introdus in lacasul potrivit din statie si rotit la 90 grade).
  • Bateria Victoria inclusa in configuratia standard ofera o nota de eleganta statiei de osmoza inversa Kinetico K5. Suplimentar, in functie de cromatica chiuvetei sau a blatului din bucatarie, Kinetico va pune la dispozitie mai multe modele si culori de baterii compatibile pentru statia de osmoza inversa K5.

                                               

Statia de osmoza inversa Kinetico K5 se monteaza sub chiuveta din bucatarie sau in orice alta locatie din casa. Designul sau este conceput inteligent pentru a furniza un debit ridicat de apa de cea mai inalta puritate, apa care va avea un gust mult mai bun decat orice brand de apa imbuteliata achizitionata din magazine.

× Cum te putem ajuta?