Kinetico Hydrus Macrolite

Statiile industriale Kinetico seria Hydrus prezinta o rasina sintetica, de natura ceramica, superioara oricarui alt mediu de filtrare, imune la acizi/baze cu durata de viata nelimitata. Aceste sisteme sunt complet configurabile in functie de aplicatii si de volumul de apa necesar. Fie ca aveti nevoie de un sistem compact, cu un singur tanc sau aveti o aplicatie industriala, flexibilitatea statiilor de dedurizare Hydrus va satisface toate cerintele.

Specificatii Tehnice

Rasina Macrolite este un mediu filtrant sintetic, de natura ceramica – ideal pentru retinerea din apa a particulelor solide in suspensie (205 microni) si a ionilor oxidati de fier si mangan. Macrolite se regenereaza cu apa filtrata, este imuna la acizi/ baze tari si prezinta o durata de viata nelimitata.

Flexibilitatea statiilor de filtrare apa Kinetico Hydrus (Macrolite) consta in montarea in paralel a mai multor tancuri cu rasina Macrolite pentru a furniza continuu debite ridicate de apa tratata. Rasina Macrolite prezinta o capacitate de filtrare de 6,8 lps per metru patrat mediu filtrant.

De ce sa alegi Kinetico Hydrus Macrolite?

Design non-electric: elimina necesitatea dispozitivelor electronice de comanda oferind astfel eficienta, fiabilitate si cost redus de functionare sistemelor de filtrare apa.

Flexibilitate: Filtrele de apa Kinetico prezinta un design flexibil, putand fi montate in paralel mai multe sisteme pentru a oferi debite ridicate de apa.

Constructie robusta si durabilamaterialul de constructie a rezervoarelor este rezistent la coroziune, temperaturi ridicate si umiditate – ideal pentru conditii dure de exploatare.

Design “duplex”: unicul sistem care permite regenerarea statiei fara a opri furnizarea apei tratate pentru consum, prin functionarea alternativa a celor doua tancuri.

Regenerare volumetrica: cu ajutorul discurilor Kinetico montate pe valva hidraulica, consumul dvs. de apa filtrata este masurat cu precizie, regenerarea pornind automat atunci cand este nevoie.

Gama variata de medii filtrante: Carbune Activ, Calcite si Macrolite.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Aerator Kinetico

Statie filtrare Kinetico Hydrus Carbon

Dedurizator Kinetico Hydrus

Statie osmoza inversa Kinetico RO Compact 3

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti