Kinetico Hydrus Carbon

Statiile industriale Kinetico – seria Hydrus prezinta un mediu de filtrare din carbune activ, ideal pentru eliminarea clorului rezidual, a gustului si a mirosurilor neplacute existente in apa. Aceste sisteme sunt complet configurabile in functie de aplicatii si de volumul de apa necesar. Fie ca aveti nevoie de un sistem compact, cu un singur tanc sau aveti o aplicatie industriala, flexibilitatea statiilor de dedurizare Hydrus va satisface toate cerintele.

Specificatii Tehnice

Carbunele Activ este recunoscut ca fiind cel mai eficient mediu filtrant de eliminare a clorului rezidual, a gustului si mirosurilor neplacute din apa. In statiile de filtrare apa Kinetico, regenerarea/spalarea mediului de Carbune Activ se face cu apa declorinata, imbunatatind astfel calitatea apei tratate si prelungind durata de viata a mediului de filtrare.

Flexibilitatea statiilor de filtrare apa Kinetico Hydrus (Carbon) consta in montarea in paralel a mai multor tancuri cu Carbune Activ pentru a furniza continuu debite ridicate de apa tratata. Carbunele Activ prezinta o capacitate de filtrare de 5.4 lps per metru patrat mediu filtrant.

De ce sa alegi Kinetico Hydrus Carbon?

Design non-electric: elimina necesitatea dispozitivelor electronice de comanda oferind astfel eficienta, fiabilitate si cost redus de functionare sistemelor de filtrare apa.

Flexibilitate: Filtrele de apa Kinetico prezinta un design flexibil, putand fi montate in paralel mai multe sisteme pentru a oferi debite ridicate de apa.

Constructie robusta si durabilamaterialul de constructie a rezervoarelor este rezistent la coroziune, temperaturi ridicate si umiditate – ideal pentru conditii dure de exploatare.

Design “duplex”: unicul sistem care permite regenerarea statiei fara a opri furnizarea apei tratate pentru consum, prin functionarea alternativa a celor doua tancuri.

Regenerare volumetrica: cu ajutorul discurilor Kinetico montate pe valva hidraulica, consumul dvs. de apa filtrata este masurat cu precizie, regenerarea pornind automat atunci cand este nevoie.

Gama variata de medii filtrante: Carbune Activ, Calcite si Macrolite.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie neutralizare pH Kinetico 1175

Statie filtrare Kinetico Hydrus Macrolite

Statie dedurizare Kinetico Hydrus

Sterilizator cu lampa UV Viqua SHF 140

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti