Dedurizator Kinetico CP 216s

Statiea de dedurizare apa Kinetico CP 216s trateaza apa cu o duritate de maxim 47 grade germane. Este recomandata pentru debite ridicate de apa, destinate in special uzului industrial.

Specificatii Tehnice

~ Duritate maxima a apei: 47 grade germane
~ Volum rasina per tanc: 113 litri
~ Debit minim: 87 litri/min
~ Debit maxim: 125 litri/min
~ Presiune necesara a apei: 2 –8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 500C
~ Timp de regenerare: 90 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare: 606 litri
~ Consum sare/ciclu de regenerare: 10.9 / 18.1 kg
~ Capacitate stocare sare: 227 kg
~ Dimensiuni (LxlxH): 838 x 406 x 1822 mm
~ Greutate: 302 kg

De ce sa alegi dedurizatorul CP 216s?

Non-electric: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft.

Eficienta maxima in tratarea apei: acest dedurizator elimina cu o eficienta de 99% Ca, Mg precum si alti compusi sau suspensii solide prezente in apa. Performantele dedurizatorului sunt certificate NSF, WQA.

Fiabilitate ridicata: adauga doar sare si bucura-te de o apa de calitate, pentru ca restul l-am facut noi.

Consum redus de sare: datorita sistemului duplex (Twin Tank), regenerarea unui tanc se face cu apa dedurizata furnizata de celalalt, diminuandu-se substantial consumul de sare. In plus, procesul de regenerare a rasinii se face doar daca exista consum de apa, spre deosebire de cele electrice la care este setat periodic.

Apa dedurizata non-stop: beneficiezi de apa dedurizata 24 de ore din 24, deoarece tancurile functioneaza in sistem alternativ.

Contorizarea automata a procesului de regenerare: datorita patentului Kinetico (Kinetico Smart Disk) volumul de apa furnizat este contorizat automat cu maxima precizie, procesul de regenerare pornind automat doar atunci cand este necesar, eliminandu-se astfel pierderile inutile de apa sau consumul ridicat de sare.

Regenerare in contra-curent: spre deosebire de dedurizatoarele obisnuite, dedurizatoarele Kinetico prezinta un ciclu de regenerare in contra-curent (de jos in sus) pentru o curatare eficienta a patului de rasina. Astfel, veti consuma mai putina apa in timpul procesului de regenerare, mai putina sare si veti beneficia de o durata de viata mai mare a acestui sistem.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie filtrare Kinetico CP 213f OD Carbon

Statie osmoza inversa Kinetico RO Compact 2

Sterilizator cu lampa UV Viqua VP 950

Statie denitrificare Kinetico NR 213 OD

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti