Kinetico CP 213f OD Macrolite

Filtrul de apa Kinetico - model CP 213f OD (Macrolite) prezinta o rasina sintetica, de natura ceramica superioara oricarui alt mediu de filtrare, imuna la acizi/baze cu durata de viata nelimitata. Macrolite este un mediu filtrant extrem de eficient pentru indepartarea particulelor solide in suspensie (2-5 microni), a ionilor oxidati de fier si mangan. Recomandat pentru tratarea apei potabile cu un continut ridicat de fier, mangan / particule solide in suspensie si consum ridicat de apa.

Specificatii Tehnice

~ Volum mediu filtrant per tanc: 57 litri
~ Debit minim: 57 litri/min
~ Debit maxim: 76 litri/min
~ Presiune necesara a apei: 2 – 8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 500C
~ Timp de regenerare/spalare mediu filtrant: 20 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare/spalare mediu filtrant: 492 litri
~ Dimensiuni (LxlxH): 686 x 330 x 1524 mm
~ Greutate: 136 kg

De ce sa alegi Kinetico CP 213f OD Macrolite?

Design non-electric: elimina necesitatea dispozitivelor electronice de comanda oferind astfel eficienta, fiabilitate si cost redus de functionare sistemelor de filtrare apa.

Flexibilitate: Filtrele de apa Kinetico prezinta un design flexibil, putand fi montate in paralel mai multe sisteme pentru a oferi debite ridicate de apa.

Constructie robusta si durabilamaterialul de constructie a rezervoarelor este rezistent la coroziune, temperaturi ridicate si umiditate – ideal pentru conditii dure de exploatare.

Design “duplex”: unicul sistem care permite regenerarea statiei fara a opri furnizarea apei tratate pentru consum, prin functionarea alternativa a celor doua tancuri.

Regenerare volumetrica: cu ajutorul discurilor Kinetico montate pe valva hidraulica, consumul dvs. de apa filtrata este masurat cu precizie, regenerarea pornind automat atunci cand este nevoie.

Gama variata de medii filtrante: Carbune Activ, Calcite si Macrolite.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Aerator Kinetico

Statie filtrare Kinetico CP 213f OD Carbon

Statie dedurizare Kinetico CP 216s

Statie osmoza inversa Kinetico RO Compact 3

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti