Kinetico CP 213f OD Carbon

Filtrul apa Kinetico - model CP213f OD (Carbon) prezinta mediu de filtrare din carbune activ, ideal pentru eliminarea clorului, a gustului si a mirosurilor neplacute existente in apa. Recomandat pentru tratarea apei potabile cu continut ridicat de clor rezidual si un consum ridicat de apa.

Specificatii Tehnice

~ Volum mediu filtrant per tanc: 57 litri
~ Debit minim: 57 litri/min
~ Debit maxim: 76 litri/min
~ Presiune necesara a apei: 2 – 8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 500C
~ Timp de regenerare/spalare mediu filtrant: 20 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare/spalare mediu filtrant: 492 litri
~ Dimensiuni (LxlxH): 686 x 330 x 1524 mm
~ Greutate: 136 kg

De ce sa alegi Kinetico CP 213f OD Carbon?

Design non-electric: elimina necesitatea dispozitivelor electronice de comanda oferind astfel eficienta, fiabilitate si cost redus de functionare sistemelor de filtrare apa.

Flexibilitate: Filtrele de apa Kinetico prezinta un design flexibil, putand fi montate in paralel mai multe sisteme pentru a oferi debite ridicate de apa.

Constructie robusta si durabilamaterialul de constructie a rezervoarelor este rezistent la coroziune, temperaturi ridicate si umiditate – ideal pentru conditii dure de exploatare.

Design “duplex”: unicul sistem care permite regenerarea statiei fara a opri furnizarea apei tratate pentru consum, prin functionarea alternativa a celor doua tancuri.

Regenerare volumetrica: cu ajutorul discurilor Kinetico montate pe valva hidraulica, consumul dvs. de apa filtrata este masurat cu precizie, regenerarea pornind automat atunci cand este nevoie.

Gama variata de medii filtrante: Carbune Activ, Calcite si Macrolite.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie neutralizare pH Kinetico 1175

Statie filtrare Kinetico CP 213f OD Macrolite

Statie dedurizare Kinetico CP 213s

Sterilizator cu lampa UV Viqua SHF 140

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti