Dedurizator Kinetico CC 206c

Design compact, durabil, cu rezervor pentru saramura integrat - pentru un consum mediu de apa dedurizata. Dedurizatorul CC 206c este ideal pentru dedurizarea apei la temperaturi ridicate de pana la 70 grade Celsius. Rolele permit deplasarea cu usurinta a unitatii in orice spatiu disponibil. Datorita diferitelor tipuri de adaptoare cu conectare rapida, procedura de instalare este extrem de simpla.

Specificatii Tehnice

~ Duritate maxima a apei: 28 grade germane
~ Debit minim: 34.5 litri/min
~ Debit maxim: 57.5 litri/min
~ Presiune necesara a apei: 1 – 8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 700 C
~ Timp de regenerare: 11 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare:19 litri
~ Consum sare/ciclu de regenerare: 230/ 450 g
~ Capacitate stocare sare: 18.1 kg
~ Dimensiuni (HxlxL): 559 x 356 x 356 mm
~ Greutate: 27.2 kg

De ce sa alegi dedurizatorul CC 206c

Non-electric: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft. Deoarece functioneaza pe principiul fortei cinetice a apei, spatiul in care se monteaza statia de dedurizare nu necesita bransare electrica, evitandu-se astfel intreruperile de furnizare a apei dedurizate ca urmare a intreruperilor de curent electric.

Design “duplex”: unicul filtru de apa care permite regenerarea rasinii fara a opri furnizarea apei dedurizate pentru consum.

Regenerare volumetrica: Cu ajutorul discurilor Kinetico consumul dvs. de apa dedurizata este masurat cu precizie, regenerarea pornind automat atunci cand este nevoie.

Spalare cu apa dedurizatadedurizatoarele Kinetico folosesc pentru spalarea si clatirea unitatii dupa regenerare doar apa dedurizata, asigurand astfel o durata de viata ridicata statiei dvs de dedurizare.

Regenerare in contracurent: fata de dedurizatoarele obisnuite, statiile de dedurizare apa Kinetico incep regenerarea de jos in sus pentru o utilizare corecta si eficienta a patului de rasina. Astfel, va rezulta un consum mai mic de apa folosit la regenerare, un consum mai mic de sare si un sistem mai durabil.

 

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie osmoza inversa Kinetico K5

Sterilizator cu lampa UV Viqua VH 410

Declorinator Kinetico 1060

Statie filtrare Kinetico 2060f OD Macrolite

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti