Kinetico 4060s OD Macrolite

Statia tratare apa dedurizare - deferizare - demanganizare Kinetico 4060s OD Macrolite dedicata eliminarii calcarului, fierului si manganului din apa.

Specificatii Tehnice

~ Duritate (compensata) a apei la intrare: maxim 40 grade germane
~ Volum pat rasina per tanc superior: 5.7 litri
~ Tip rasina tanc superior: Macrolite
~ Volum pat rasina per tanc inferior: 20 litri
~ Tip rasina tanc inferior: cationica
~ Debit minim furnizat: 43.5 litri/min
~ Debit maxim furnizat: 68.1 litri/min
~ Temperatura de lucru: 2 – 50°C
~ Presiune necesara a apei: 2 – 8,6 bari
~ Timp de regenerare: 40 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare: 246 litri
~ Consum sare/ciclu de regenerare: 2.0 kg
~ Capacitate stocare sare: 113 kg
~ Dimensiuni (LxlxH): 432 x 203 x 1219 mm
~ Greutate: 73 kg

De ce sa alegi Kinetico 4060s OD Macrolite ?

Performante recunoscute: design-ul unic al statiilor de dedurizare - deferizare - demanganizare Kinetico permite trecerea apei prin toate cele patru rezervoare simultan, garantand cele mai bune performante privind debitul si calitatea apei filtrate.

Statie tratare apa tip duplex: statiile de tratare apa Kinetico sunt recunoscute pentru sistemul twin-tank ce permite furnizarea continua de apa tratata de calitate. La statia de tratare apa Mach 4060s OD ambele coloane sunt in lucru concomitent. 

Apa tratata 24/24: dupa filtrarea unui volum de apa prestabilit, valva Kinetico scoate din lucru un tanc si il curata in mod automat cu apa filtrata furnizata de catre tancul ramas in functiune. Se asigura astfel apa filtrata 24 de ore din 24.

Dedurizare si filtrare apa in acelasi timp:  statia de tratare apa Kinetico 4060s combina acest sistem duplex de dedurizare apa cu unul de filtrare apa, rezultand patru rezervoare independente cu medii de filtrare si o singura valva de control. Aceste statii mixte de tratare apa ofera capacitati suplimentare de tratare fata de solutiile clasice de tratare apa, pastrand in acelasi timp performantele tehnice ale sistemelor Kinetico. 

Configuratia OD (overdrive): aceste statii mixte de tratare apa incorporeaza o tehnologie complexa de ultima generatie pentru a oferi apa de calitate, chiar daca necesarul de apa variaza substantial. Gratie tehnologiei OD, cele doua tancuri vor intra in functiune concomitent atunci cand are loc o crestere a consumului de apa. 

Mediul de filtrare apa Macrolite: Macrolite elimina suspensiile solide mai mari de 2-5 microni cu o eficienta de 99%, precum si Fe 3+ si Mn2+ cu o eficienta de 90-95%.

Statie mixta tratare apa non-electrica: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft. 

Fiabilitate ridicata: adauga doar sare si bucura-te de o apa de calitate, pentru ca restul l-am facut noi.

 

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie filtrare Kinetico 2060f OD Carbon

Statie dedurizare Kinetico 2060s

Sterilizator cu lampa UV Viqua VH 410

Statie denitrificare Kinetico NR 208 OD

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti