Kinetico 2060f OD Carbon

Filtrul apa Kinetico - model Mach 2060f OD (Carbon) prezinta mediu de filtrare din carbune activ, ideal pentru eliminarea clorului, a gustului si a mirosurilor neplacute existente in apa. Recomandat pentru tratarea apei potabile cu continut ridicat de clor rezidual si un consum mediu de apa.

Specificatii Tehnice

~ Volum mediu filtrant per tanc: 19,8 litri
~ Debit minim: 30 litri/min
~ Debit maxim: 57 litri/min
~ Presiune necesara a apei: 1 – 8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 500C
~ Timp de regenerare/spalare mediu filtrant: 20 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare/spalare mediu filtrant: 322 litri
~ Dimensiuni (LxlxH): 432 x 203 x 1524 mm
~ Greutate: 54 kg

De ce sa alegi Kinetico 2060f OD Carbon?

Design non-electric: elimina necesitatea dispozitivelor electronice de comanda oferind astfel eficienta, fiabilitate si cost redus de functionare sistemelor de filtrare apa.

Flexibilitate: Filtrele de apa Kinetico prezinta un design flexibil, putand fi montate in paralel mai multe sisteme pentru a oferi debite ridicate de apa.

Constructie robusta si durabilamaterialul de constructie a rezervoarelor este rezistent la coroziune, temperaturi ridicate si umiditate – ideal pentru conditii dure de exploatare.

Design “duplex”: unicul sistem care permite regenerarea statiei fara a opri furnizarea apei tratate pentru consum, prin functionarea alternativa a celor doua tancuri.

Regenerare volumetrica: cu ajutorul discurilor Kinetico montate pe valva hidraulica, consumul dvs. de apa filtrata este masurat cu precizie, regenerarea pornind automat atunci cand este nevoie.

Gama variata de medii filtrante: Carbune Activ, Calcite si Macrolite.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Aerator Kinetico

Statie filtrare Kinetico 2060f od Macrolite

Dedurizator Kinetico 2060s

Statie deionizare Kinetico SDI 1040M

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti