Kinetico 2030f OD Macrolite

Filtrul de apa Kinetico - model Mach 2030f OD (Macrolite) prezinta o rasina sintetica, de natura ceramica superioara oricarui alt mediu de filtrare, imuna la acizi/baze cu durata de viata nelimitata. Macrolite este un mediu filtrant extrem de eficient pentru indepartarea particulelor solide in suspensie (2-5 microni), a ionilor oxidati de fier si mangan. Recomandat pentru tratarea apei potabile cu un continut ridicat de fier, mangan / particule solide in suspensie si consum mediu.

Specificatii Tehnice

~ Volum mediu filtrant per tanc: 7 litri
~ Debit minim: 15 litri/min
~ Debit maxim: 23 litri/min
~ Presiune necesara a apei: 1 – 8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 500C
~ Timp de regenerare/spalare mediu filtrant: 20 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare/spalare mediu filtrant: 257 litri
~ Dimensiuni (LxlxH): 381 x 177 x 1066 mm
~ Greutate: 47 kg

De ce sa alegi Kinetico 2030f OD Macrolite?

Design non-electric: elimina necesitatea dispozitivelor de cronometrare oferind astfel eficienta, fiabilitate si cost redus de functionare sistemelor de filtrare.

Flexibilitate: Filtrele de apa Kinetico prezinta un design flexibil, putand fi montate in paralel mai multe sisteme pentru a oferi debite ridicate de apa.

Constructie robusta si durabila: materialul de constructie a rezervoarelor este rezistent la coroziune, temperaturi ridicate si umiditate – ideal pentru conditii dure de exploatare.

Design “duplex”: unicul sistem care permite regenerarea statiei fara a opri furnizarea apei tratate pentru consum, prin functionarea alternativa a celor doua tancuri.

Regenerare volumetrica: cu ajutorul discurilor Kinetico montate pe valva hidraulica, consumul dvs. de apa filtrata este masurat cu precizie, regenerarea pornind automat atunci cand este nevoie.

Gama variata de medii filtrante: Carbune Activ, Calcite si Macrolite.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie Kinetico 2060f OD Macrolite

Statie dedurizare Kinetico 2060s

Sterilizator cu lampa UV Viqua VH 410

Statie denitrificare Kinetico NR 208 OD

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti