Impresii de la targul international de profil Aquatech Amsterdam 2015

In perioada 3-6 noiembrie 2015, la Amsterdam, a avut loc un eveniment aparte pentru cei ce activeaza in domeniul industriei apei, si anume targul international si expozitie Aquatech, ajuns la editia a 25-a. Producatorul american Kinetico Inc., lider mondial in solutii rezidentiale si industriale de tratare a apei (brute), a primit inca o data cu mandrie recunoasterea expertilor internationali privind calitatea si inovativitatea dedurizatoarelor, sistemelor de filtrare si tratare apa Kinetico. De asemenea, datorita faptului ca statiile noastre de dedurizare, filtrare si purificare apa functioneaza fara curent electric si au un consum foarte redus de sare si apa in procesele de regenerare a rasinilor de schimb ionic, Kinetico s-a remarcat ca fiind printre putinii care se pot lauda cu rezultate de succes la categoria Eco-Friendly.

Reprezentantii KineticRo Solutions, in calitate de dealer autorizat in comercializarea sistemelor de tratare a apei si filtrelor de apa Kinetico pentru Romania, au participat la intalnirea organizata de Kinetico cu reprezentanti din intreaga lume, alaturi de cei din Israel, Argentina, Suedia, Italia, Germania, Danemarca, Olanda etc. Au fost prezentate aici realizarile de pana in prezent, de la faptul ca portofoliul nostru de clienti s-a extins constant cu beneficiari de renume (Ursus, British School of Bucharest, Schweighofer Industrie, Medicare Technics, Toyota Romania etc), pana la faptul ca ne-am diversificat domeniile in care folosim sistemele de tratare apa Kinetico, precum cele din industria agro-alimentara si domeniul medical.

Suntem mandri totodata ca echipa noastra, de la colegii din departamentul de vanzari pana la cel tehnic, a devenit tot mai unita si profesionista in relatia cu clientii nostri. Ne bucuram de asemenea de faptul ca toti clientii nostri sunt incantati de achizitionarea statiile de dedurizare si filtrare a apei Kinetico, de calitatea si fiabilitatea acestora. Le multumim si ii asiguram ca si in viitor vom fi alaturi de ei in a le asigura o apa de calitate pentru familia si casa lor.

× Cum te putem ajuta?