Eficienta tabletelor anticalcar

This image has an empty alt attribute; its file name is tablete-anticalcar.jpg

La o analiza mai atenta a reclamelor pentru produsele anticalcar pentru masina de spalat rufe sau vase, putem observa ca este adesea mentionata temperatura de spalare de 30 – maxim 40°C, temperatura ce permite acestor produse sa actioneze intr-o oarecare masura. Asta inseamna ca, spaland la o temperatura mai mare de 40°C , capacitatea produselor anticalcar de a proteja echipamentul dvs este din ce in mai redusa. Trebuie mentionat faptul ca depunerile de calcar sunt favorizate de o temperatura ridicata a apei cuprinse intre 60 si 90°C.

STIATI CA…..toti detergentii de spalat rufe contin in doze mici agenti de emoliere a apei, astfel incat pentru o temperatura medie a apei de spalare (30-40°C) si acestia sunt suficienti pentru a preveni eventualele depuneri de calcar de pe rezistenta si cuva masinii de spalat?

In concluzie… cheltuirea banilor pe produse anticalcar este mai mult o strategie de marketing decat o solutie reala pentru protejarea masinii de spalat!!!

Asadar, pentru prelungirea vietii masinii dvs de spalat si a tuturor celorlalte electrocasnice care intra in contact cu apa va recomandam sa achizitionati un dedurizator

× Cum te putem ajuta?