cine suntem?

1970

 
Inca din 1970, Kinetico dezvolta sisteme inovative de tratare a apei, complet automate si fara consum electric. Datorita solutiilor inovative, Kinetico este in prezent lider mondial in industria sistemelor complete de tratare, filtrare si dedurizare a apei, oferind cele mai performante filtre si statii de tratare apa atat la nivel rezidential cat si industrial.

2012

 
Din anul 2012, echipa KineticRo Solutions face parte din marea familie de profesionisti Kinetico ce rezolva problemele privind calitatea apei cu care se confrunta consumatori rezidentiali, comerciali si industriali din peste 100 de tari.

Certificat Distribuitor Autorizat Kinetico

Apasa pe butonul din dreapta pentru a-l vizualiza.

2016

Incepand cu anul 2016, echipa KineticRo Solutions face parte din marea familie de profesionisti VIQUA ce rezolva problema contaminantilor microbiologici din apa cu care se confrunta consumatori rezidentiali, comerciali si industriali. Suntem importatori autorizati Viqua pe teritoriul Romaniei al intregii game de sterilizatoare apa cu lampa UV si avem drept obiectiv consolidarea brandului Viqua pe piata romaneasca.

Certificat Distribuitor Autorizat Viqua

Apasa pe butonul din dreapta pentru a-l vizualiza.

 

Compania KineticRo Solutions este unic importator autorizat pentru Romania al intregii game de filtre apa si statii de tratare apa Kinetico si are drept obiectiv consolidarea brandului Kinetico pe piata romaneasca. Suntem convinsi ca profesionalismul echipei noastre a stat la baza extinderii continue a portofoliului de clienti.

VREI SA FACI PARTE

din familia KineticRo?

Suntem deopotriva interesati de largirea retelei de dealeri locali in comercializarea dedurizatoarelor si a altor statii de tratare a apei. Daca cultura organizatiei dumneavoastra pune accentul pe calitate, profesionalism si promptitudine in satisfacerea nevoilor consumatorului, atunci sunteti cu siguranta partenerii de care avem nevoie si va rugam sa intrati aici pentru a completa formularul de contact. Va multumim!

1761+

Zile de activitate

3876+

Cani de cafea

250+

Proiecte completate

400+

Clienti fericiti