Dedurizator Kinetico 2100s

Statia mixta de tratare apa (dedurizare - deferizare - demanganizare) Kinetico 2100s este dedicata tratarii apelor cu o duritate de maxim 102 grade germane. Datorita inovatiei Free Board, elimina cu o eficienta intre 95 si 99% calcarul, Fe, Mn si alte suspensii solide prezente in apa.

Specificatii Tehnice

~ Duritatea apei la intrare: maxim 102 grade germane
~ Volum pat rasina per tanc: 42 litri
~ Debit minim furnizat: 45.0 litri/min
~ Debit maxim furnizat: 82.0 litri/min
~ Presiune necesara a apei: 1,5 – 8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 50°C
~ Timp de regenerare: 90 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare: 386 litri
~ Consum sare/ciclu de regenerare: 2.5/ 3.4/ 4.5/ 6.8 kg
~ Capacitate stocare sare: 114 kg
~ Dimensiuni (LxlxH): 533 x 254 x 1524 mm
~ Greutate: 79 kg

De ce sa alegi dedurizatorul 2100s

Statie tratare apa non-electricafara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft.

Eficienta maxima in tratarea apeidatorita inovatiei Free Board, statia de dedurizare - deferizare - demanganizare Kinetico 2100s elimina cu o eficienta intre 95 si 99% Ca, Mg, Fe si Mn, precum si alti compusi sau suspensii solide prezente in apa.

Fiabilitate ridicata: adauga doar sare si bucura-te de o apa de calitate, pentru ca restul l-am facut noi.

Statie de tratare apa cu cel mai mic consum de sare: datorita sistemului duplex (Twin Tank) al statiei mixte de tratare apa, regenerarea unui tanc se face cu apa tratata furnizata de celalalt, diminuandu-se substantial consumul de sare. In plus, procesul de regenerare a rasinii se face doar daca exista consum de apa, spre deosebire de statiile electrice, la care este setat periodic.

Apa tratata non-stop: beneficiezi de apa tratata 24 de ore din 24, deoarece aceasta statie de tratare apa contine doua tancuri de rasina ce functioneaza alternativ.

Regenerare volumetrica: datorita patentului Kinetico (Kinetico Smart Disk) volumul de apa furnizat este contorizat automat cu maxima precizie, procesul de regenerare pornind automat doar atunci cand este necesar, eliminandu-se astfel pierderile inutile de apa sau consumul ridicat de sare.

Regenerare in contra-curent: spre deosebire de statiile de tratare apa obisnuite, statiile Kinetico prezinta un ciclu de regenerare in contra-curent (de jos in sus) pentru o curatare eficienta a patului de rasina. Astfel, veti consuma mai putina apa in timpul procesului de regenerare, mai putina sare si veti beneficia de o durata de viata mai mare a acestei statii mixte de tratare apa. 

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie osmoza inversa Kinetico K5

Sterilizator cu lampa UV VH 410M

Statie Kinetico Sulfur Guard

Statie filtrare Kinetico 2100f OD Macrolite

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe:

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti