Dedurizator apa Kinetico seria Premier

Seria Kinetico Premier reprezinta cea mai noua generatie de sisteme de dedurizare a apei. Fiind cunoscut deja faptul ca apa si electricitatea nu trebuie amestecate, dedurizatoarele Kinetico functioneaza fara sa foloseasca curent electric. Concepute pentru a face fata tratarii unei duritati ridicate a apei, dedurizatoarele de apa Kinetico seria Premier opereaza mult mai eficient si mai sigur fara componente electrice sau placi de comanda ce necesita setari, ajustari, reparatii sau inlocuiri. Cea mai importanta caracteristica a dedurizatoarelor Kinetico Premier “Accudial” – in curs de patentare, permite calibrarea precisa a sistemului la conditiile specifice apei pentru optimizarea functionarii si reducerea costurilor operationale. Cu alte cuvinte, este ca si cum ai avea propriul dedurizator de apa personalizat pentru nevoile casei tale.

Proiectat pentru a fi montat in spatii mici, chiar cu umiditate ridicata, seria Premier a statiilor de dedurizare si filtrelor de apa Kinetico asigura debite mari de apa tratata fara a periclita in timp calitatea acesteia. Conceptul de design dublu tanc asigura 24/24 apa dedurizata, chiar si in timpul procesului de regenerare/spalare. Prin functionarea alternativa a tancurilor, unul este in operare/service, in timp ce al doilea tanc este in asteptare/standby sau in regenerare. Statiile de dedurizare apa seria Premier permit regenerarea tancurilor de rasina la orice ora din zi sau din noapte pentru a va asigura tot timpul volumul necesar de apa dedurizata. Dupa cum bine stim, sistemele de dedurizare apa de tip mono-tanc nu pot oferi acest avantaj important pentru client. Asa ca, indiferent ca aveti casa plina de oaspeti sau ca o anumita perioada de timp (de ex. vara) aveti nevoie de o cantitate mai mare de apa dedurizata sau apa filtrata, cu sistemele de filtrare apa Kinetico seria Premier ai garantia ca nu vei ramane niciodata fara apa dedurizata. De asemenea, daca pleci in concediu alaturi de familie, dedurizatorul Kinetico Premier te astepta…fara a consuma apa sau sare atata timp cat esti plecat.

Indiferent de sursa de provenienta a apei tale – put sau municipalitate, seria dedurizatoarelor de apa Premier este proiectata si conceputa pentru a rezolva cele mai dificile provocari care pot aparea. Poti alege dintre modelele care permit atat dedurizarea cat si deferizarea/demanganizare, declorinarea sau filtrarea apei. Suntem siguri ca statiile de dedurizare Kinetico Premier vor functiona perfect pentru multi ani, asigurandu-va cea mai mare fiabilitate si garantie de pe piata de profil.

× Cum te putem ajuta?