Dedurizator Essential 8

Statia de dedurizare apa Kinetico Essential 8 este dedicata tratarii apei cu o duritate maxima de 34 grade germane. Elimina cu o eficienta de 99% calcarul si alte suspensii solide prezente in apa.

Specificatii Tehnice

~ Duritate maxima apa: 34 grade germane
~ Volum pat rasina per tanc: 7,4 litri 

~ Debit minim furnizat: 30 litri/min 

~ Debit maxim furnizat: 36 litri/min

~ Presiune necesara a apei: 1,7 – 8,6 bari

~ Temperatura de lucru: 2 – 500
~ Timp de regenerare: 15 minute

~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare: 25 litri
~ Consum sare/ciclu de regenerare: 360 gr
~ Conexiuni intrare/iesire: 3/4"
~ Dimensiuni (HxlxL): 505,7 x 292,4 x 498,1 mm

~ Greutate: 14,5 kg

Dedurizator apa Essential 8

De ce sa alegi dedurizatorul Essential 8?

Design compact: statie de dedurizare creata special pentru spatii mici (cu acces dificil, umiditate sporita), putand fi montata chiar si sub chiuveta din bucatarie. 

Non-electric: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft.

Eficienta maxima in tratarea apei: acest dedurizator elimina cu o eficienta de 99% Ca, Mg precum si alti compusi sau suspensii solide prezente in apa. Performantele dedurizatorului sunt certificate NSF,  WQA.

Fiabilitate ridicata: adauga doar sare si bucura-te de o apa de calitate, pentru ca restul l-am facut noi.

Consum redus de sare: Procesul de regenerare a rasinii si implicit consumul de sare se face doar daca exista consum de apa, spre deosebire de cele electrice la care este setat periodic.

Contorizarea automata a procesului de regenerare: datorita patentului Kinetico (Kinetico Smart Disk) volumul de apa furnizat este contorizat automat cu maxima precizie, procesul de regenerare pornind automat doar atunci cand este necesar, eliminandu-se astfel pierderile inutile de apa sau consumul ridicat de sare.

Regenerare in contra-curent: spre deosebire de dedurizatoarele obisnuite, dedurizatoarele Kinetico prezinta un ciclu de regenerare in contra-curent (de jos in sus) pentru o curatare eficienta a patului de rasina. Astfel, veti consuma mai putina apa in timpul procesului de regenerare, mai putina sare si veti beneficia de o durata de viata mai mare a acestui sistem.

Interesat de calitatea Kinetico? Convinge-te acum!

Consultanta la tine acasa
Cere ajutorul si noi venim la tine acasa. Identificam problemele din apa, constrangerile de spatiu privind instalarea si iti oferim o solutie personalizata.
Analiza gratuita a apei
Vrem sa identificam mai intai problemele apei tale pentru a-ti propune solutia potrivita. Vom face gratuit analiza duritatii, fierului, manganului si nitratilor din apa.
Testare gratuita 7 zile
Testeaza gratuit dedurizatorul Kinetico timp de 7 zile. Suntem convinsi ca te vei indragosti de performantele Kinetico in eliminarea calcarului din apa ta!

Alte sisteme pentru tratarea apei:

Statie osmoza inversa Kinetico K5

Sterilizator cu lampa UV Viqua VH 410

Declorinator Kinetico 1060

Statie filtrare Kinetico 2060f OD Macrolite

Cere ajutorul unui specialist

Daca ai intrebari in legatura cu acest produs
ne-am bucura sa te putem ajuta.

Ne gasesti si pe

Viziteaza showroom-ul nostru

Str. Constantin Sandu Aldea nr. 41
Sector 1, Bucuresti