Beneficiile apei dedurizate

Mai putine pete!

Aveti probleme cu apa dura si nu stiti cum sa scapati de problemele asociate acesteia? Apa dura lasa urme peste tot pe unde trece, insa exista solutii simple de tratare a acestei ape. Puteti  proteja totul, de la sanatatea dvs si a familiei pana la instalatiile sanitare, folosind apa dedurizata. 

O piele mai moale si un par mai curat!

Apa dura nu afecteaza doar casa, ci si pielea sau parul dumneavoastra. Mineralele ce se regasesc din belsug in apa dura combinate cu sapun si sampon formeaza un reziduu care este dificil de indepartat. Veti fi incantat de modul in care va veti simti clatindu-va cu apa “moale”,  dedurizata. Apa dedurizata este „moale” de la prima atingere….

Economie la detergenti!

Apa moale permite detergentilor sa lucreze mai usor, astfel incât sa puteti folosi mai putini si sa obtineti rezultate mai bune. Cu ajutorul apei dedurizate puteti spune adio substantelor chimice anti-calcar.

Veti renunta sa mai cumparati detergenti pentru indeprtarea depunerilor de calcar. Avand in vedere faptul ca veti folosi o apa dedurizata, aceste pete nu vor mai exista, iar dumneavoastra veti economisi atat timpul pe care l-ati fi petrecut lustruind bucataria si baia, cat  si banii pe care nu va trebui sa-i mai cheltuiti pentru achizitionarea unor produse scumpe de scoatere a petelor.

Centrala termica si instalatii sanitare protejate!

Apa dura poate lasa depuneri pe instalatiile sanitare si pe aparatele electrocasnice care folosesc apa, durata de viata si performanta acestora diminuandu-se accentuat. Protejati-va instalatiile si aparatele folosind apa dedurizata, astfel incat acestea sa functioneze mai mult si fara probleme.

Costuri reduse la factura de energie!

Diverse studii facute de institute independente au aratat ca, folosind apa dedurizata, factura de curent va fi mai mica cu aproximativ 20-30%. La baza acestor studii a stat faptul ca boilerul sau centrala de incalzire a apei functioneaza mult mai eficient si beneficiaza de o durata de viata mult mai mare daca acestea nu trebuie sa transfere o energie suplimentara prin stratul de calcar depus pe peretii boilerului pentru a putea pastra apa calda.

Mai prietenos si mai responsabil cu mediul inconjurator

Protejarea resurselor naturale – Kinetico permite sa va bucurati de o apa tratata de calitate, evitand poluarea si irosirea resurselor naturale, asociate cu sticlele de plastic si consumul de curent electric.

Fara consum energetic – in loc de energie electrica, sisteme de apa Kinetico folosesc energia generata de apa in miscare pentru a alimenta procesul de dedurizare.

Economisiti bani si timp!

Nu va mai fi nevoie sa cumparati periodic sticle/bidoane grele de apa din magazine. Sistemele Kinetico de tratare a apei va garanteaza obtinerea unei ape curate si 100% potabila la costuri extrem de reduse.

× Cum te putem ajuta?