Ce apa de consum este sigura pentru copilul meu?

Deoarece copiii au un sistem imunitar mai scazut decat adultii, contaminantii din apa reprezinta o amenintare serioasa pentru acestia. Consumul unei ape de calitate (potabila din punct de vedere fizico-chimic si microbiologic) este una dintre metodele prin care parintii pot contribui la mentinerea copiilor sanatosi, chiar inainte de a se naste.

Femeile insarcinate trebuie sa fie extrem de atente la apa pe care o consuma. Anumiti contaminati din apa, de tipul: nitrati, plumb sau clor liber rezidual in concentratii ridicate pot reprezenta un risc major pentru sanatatea sarcinii. 

Parintii cu bebelusi sau copii sub varsta de 10 ani, ar trebuie sa fie de asemenea constienti de prezenta contaminantilor microbiologici din apa de tipul E.Coli si Cryptosporidium care pot fi extrem de periculosi pentru aceasta grupa de varsta. Bebelusii sau copiii care consuma o apa contaminata pot suferi episoade de malnutritie, dehidratare sau diaree, toate acestea putandu-le pune viata in pericol.

Intreaga familie poate fi afectata de Cryptosporidium, un parazit microscopic prezent in apa rezistent la temperaturi extreme sau la procesul de clorinare a apei. Apa contaminata ridica probleme mari de sanatate in intreaga lume, in prezent neexistand antibiotice sau alte tratamente medicale care pot distruge in mod eficient acest contaminat din apa.

De asemenea, parintii ar trebui sa se asigure ca apa destinata pentru consum nu contine urme de plumb, contaminant care se poate infiltra in instalatii o data cu trecerea apei prin conducte invechite de apa (de ex. apa de la municipalitate).Plumbul este adesea mentionat ca fiind contaminantul Nr.1 din apa privind pericolul asupra sanatatii copiilor din mai mute state membre UE si SUA. Intoxicarea cu plumb la bebelusi si copii cu varsta sub 10 ani poate avea efecte grave pe tot parcursul vietii, ce includ leziuni permanente ale creierului.

Pentru a te asigura ca apa pe care o consuma familia ta este buna pentru consum, solicita acum analiza calitatii apei. KineticRo Solutions – reprezentant autorizat Kinetico SUA – ofera analiza gratuita a apei si consultanta la domiciliu pentru a va configura statia de tratare apa optima nevoilor dumneavoastra.

Filtreaza apa pentru familia ta!

Unul dintre cele mai renumite sisteme de filtrare a apei este statia de osmoza inversa Kinetico K5. Acest sistem de osmoza inversa cu 5 trepte de filtrare a apei se poate monta cu usurinta sub blatul de la bucatarie sau se poate conecta direct la bateria existenta. Statia de osmoza inversa Kinetico K5 este un sistem revolutionar de purificare a apei destinat consumului rezidential producand zilnic peste 150 litri apa pura.

× Cum te putem ajuta?